Over CBSplus

Ben je op zoek naar een school die jou kan stimuleren en houd je van een goede sfeer? Dan ben je van harte welkom op Zuidermavo-havo en CBSplus in Rotterdam-Zuid! Vanaf komend schooljaar gaan wij samen verder als één school. Op onze school kun je de gemengde en theoretische leerweg, mavo en havo volgen.

We zijn een warme, overzichtelijke school en hebben daarom veel persoonlijke aandacht voor iedere leerling. De docenten kennen je en weten wie jij bent. We besteden veel aandacht aan hoe we met elkaar omgaan. Met succes! De sfeer op onze school is heel gezellig en veilig. We zijn een open christelijke school. Dat betekent dat we een school zijn met een christelijke identiteit die openstaat voor leerlingen met verschillende achtergronden. Iedereen is welkom en hoort erbij!

Elke dag anders

Op onze school heb je naast een vast rooster de mogelijkheid om aan het begin en einde van de dag zelf je uren in te vullen. Zo kun je bijvoorbeeld je huiswerk maken onder begeleiding van een docent, die je hierbij extra hulp biedt als je dat nodig hebt. Aan het einde van de dag kun je kiezen voor leuke activiteiten op het gebied van sport, kunst, technologie of drama. Zo kom je erachter waar je interesses en talenten liggen en leer je die te ontwikkelen. Natuurlijk helpen wij je om te kiezen.

Huiswerk maken op school

Op onze school kun je een groot deel van je huiswerk op school maken. Je doet dat onder begeleiding van een docent, zelfstandig of samen met andere leerlingen. Tijdens de lessen wordt hiervoor ruimte gemaakt en er is aan het begin en einde van de dag tijd om te leren in de flexuren die je zelf kunt invullen naast je vaste rooster.

Volg ons ook op social media?

• Privacy-overzicht

Privacy-overzicht

Deze website gebruikt Google Analytics, Hotjar en Facebook-pixel om anonieme informatie te verzamelen, zoals het aantal bezoekers van de site en de meest populaire pagina's.